2012-04-13

H&M Pastelines grožybės.


Į šio pavasario H&M stilių įsiveržė pasteliniai atspalviai.
Šių atspalvių, savo garderobe, turėjimas tarsi dovanotas bilietas į šiuolaikinį prašmatnumą.
Pavasario spalvų tendencijos-tai gaivioji mėtų spalva, blyškioji citrinos ir persikų spalvos.
Kaip puoštis šiomis spalvomis?  Galima pasirinkti romantiškosios lėlytes įvaizdį, apsivilkus suknelę saldžiais saldainių atspalviais arba derinti subtilią paletė su sportišku siluetu:

Dar įdedu mano požiūrių labai moterišką elegantišką suknelę: Suknele-citrina


P.S. Būkite skanios, saldžios ir patrauklios šį pavasarį!

2012-04-08

Mados tendencijos 2012

Vakar pagaliau aplankiau P.C. Akropolis. Ilgai ten nebuvom, bet spėjau apžiūrėt vitrinas. Darau išvadas kad Lietuva neatsilieka nuo užsienio mados. Į akį krito Zaros asimetrinis sijonas, tarp kitko tokį pat jau senai  mačiau siūlo online parduotuve LOVE. Tai anglų firma, puikiai žinoma savo šalies pirkėjams, labai mėgsta vietinės žvaigždes. Ir iš tikro, pastebėjau LOVE žengia vieną žingsnį kartu su mados tendencijom.
Pvz., šį sezoną madingos spalvos yra pastelines, ryškūs piešiniai, ornamentai. Tokius drabužius galima derinti kaip tarpusavi taip ir su vienspalviais.
Pažiūrėkite ką siūlo LOVE
Lengvi Rainbow marškininiai 
Lengvos suknutės prie kurių galima derinti ir nagu laką, kurį irgi galima rasti šioje parduotuvėje. Beje stilistai šį sezoną mums palengvino užduotį paskelbdami jog nagų lako spalvą puikiai galima derinti prie apsirengimo spalvos:
 Nepamirškime ir madingos Aqua spalvos (kitaip dar vadinamos Metine):


Šaltinis

2012-04-06

IDĖJOS VELYKOMS

Dauguma kasmet švenčiame Velykas, o ar žinome, kokia šios šventės reikšmė? Velykos – kilnojama šventė, švenčiama pirmąjį mėnulio pilnaties sekmadienį po pavasario lygiadienio. Ji turi gilias tradicijas. Velykų pavadinimas kilęs iš žodžio „vėlės“, mat mūsų protėviai šiuo metu aplankydavo artimųjų kapus, nunešdavo jiems kiaušinių. Tikėta, kad mirusiųjų vėlės išlenda kartu su atgimstančia gamta, bet paskui pasitraukia po pirmojo Perkūno. Velykos mūsų protėvių buvo švenčiama kaip gamtos atbudimo šventė. Atėjus krikščionybei, ši šventė sutapatinta su Kristaus prisikėlimu. Šaltinis
Artėjančioms Šv. Velykom noriu pasiūlyti keletas kiaušinių papuošimo idėjų.
                                                              
Margučių medelis
Su blizgučiais
Aplikacijos
  Jeigu turite seną kaklaraištį, įviniuokite kiaušinius į jį, sutvirtinkite siūlais ir pavirkite 15 minučių.Gausite originalius margučius.
    Žaismingi ūsiukai
  
 Sakoma, jog kartu su pavasario saule,
Šv. Velykomis į žemę sugrįžta gyvenimas ir džiaugsmas.
Tesugrįžta jis ir į Jūsų namus, ir į Jūsų širdis!
        


























SU ARTĖJANČIOM ŠV. VELYKOM!!!

2012-04-05

Laikinos lūpų tatuiruotės

Šaltinis
Kim Kardashian ir jos sesutės jau išbandė „Violent lips“ , o Lady Gaga ir Jessie J net išdrįso pasirodyti viešumoje su šiomis lūpų tatuiruotėmis.  „Violent lips“ tai laikinosios lūpų tatuiruotės, kurios laikosi ant lūpų 4-8val., priklauso nuo odos tipo ir lūpų priežiūros. Šios aplikacijos tinka įvairaus dydžio lūpoms. Pakuotėje rasite tris aplikacijas. Galima saugiai naudoti vaikams nuo trijų metų. Laikinosios lūpų tatuiruotės lengvai nusivalo su kūdikių aliejumi. Šios aplikacijos yra veganiškos, praturtintos vitaminais, taigi tiks ir merginoms naudojančioms ekologišką kosmetiką. Tatuiruotės yra patvirtintos FDA. „Violent lips“ netestuoja šių aplikacijų ant gyvūnų, tik ant modelių.







 Žiūrėkite video ir sužinokite kaip naudoti šias aplikacijas:

 Šaltinis
VIOLTE LIPS parduotuve 

2012-04-02

J.Lo ir vestuvine suknelė, ar tai gandai?

Žvaigždžių paparacai nemiega. Eina kalbos kad Jennifer Lopez vėl ruošiasi ištekėti. Dar neatvėso paskutiniu skyrybų pėdsakos, o ji jau pasiruošusi naujom vedybom.
Gandai apie Jennifer Lopez ir Casper Smart skrieja žaibiškų greičių, jau net gi žinoma kad vestuvių ceremonijai išrinkti Havajai. Bet dainininkes atstovas vis gi neigia šiuos gandus.
Bet kodėl tada dizaineris Roberto Cavalli savo blogę tvirtina kad pati J.Lo kreipėsi į jį su prašimų sukurti jai ypatingą suknelę šiai nuostabiai progai. Jennifer jau yra sena Roberto Cavalli kūrinių gerbėja.
Žodžiu laikas parodys ar įvyks tos vestuves ar ne....











Ne veltui šio bičo pavarde - Smart. Tokia gražuole kaip Lopez pakabino!
:)

Geros dienos!

Labas rytas mielosios madistės!
Tegul šiandien jus lydi sėkme ir gera nuotaika!
Pradekite diena nuo šypsenos!
Nepamirškite paspausti SEKTI (viršutiniame kairiajame kampe)
Dėkoju.